Les cosetes de Bolet.

Aquells que defensem la natura amb la fotografia tenim la gran sort de deixar només les nostres petjades, endur-nos sols imatges i matar el temps. Leo Dickinson

Nom:
Ubicació: Benissa, Alacant, Spain

dimarts, de maig 30, 2006

Dimarts 30 de Maig a la Capella de Benissa estant...



La Merla (Turdus merula) es una de les aus més comunes del nostre territori i en aquest cas vaig tenir la sort d'observar i fotografiar la vida d'uns pares abnegats i solicits amb els seus fills. Mentres la femella, de color menys vistos, entrava en el niu cada deu minuts per dur alguna cosa de menjar i despres donar una mica de calor al seus pollets, el mascle, mes negre i cridaner, ho feia a cada hora i no parava ni a alenar, això si, sempre venia ben carregat.
Observar aus en el camp o la muntanya es un plaer, però quant et trobes l'oportunitat de contemplar aquestes escenes de la seua intimitat a traves del objectiu i a pocs metres de distancia, a vegades t'oblides de la fotografia i simplement et quedes mirant, com embruixat, la magia de la vida.

Salut i fins ara.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola Dani.
Efectivamente, la fotografía queda relegada muchas veces por los espectaculos que nos proporciona la naturaleza, pero la fotografía también nos sirve para aproximarnos a esos detalles que les pasan inadvertidos a los demas.

12:38 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home