Les cosetes de Bolet.

Aquells que defensem la natura amb la fotografia tenim la gran sort de deixar només les nostres petjades, endur-nos sols imatges i matar el temps. Leo Dickinson

Nom:
Ubicació: Benissa, Alacant, Spain

dimarts, de febrer 14, 2006

Dimarts 14 de Febrer a la Capella de Benissa estant...

Despres d'algùn temps, torne a penjar un parell de fotets.
Es tracta de dos espècies molt comunes al nostre territori:
El teuladí, ben conegut per tots i que reb aquest nom perque sol habitar les teulades de les nostres cases. El mascle es diferencia de la femella per una especie de "barbeta" negra i uns colors més contrastats.
I el culroig, pardalet insectivor que reb el seu nom per tindrer el copró i la cua d'un color rogenc, que no podem apreciar en aquesta foto, perdoneu :)

Contar-vos que aquestes ùltimes fotos estan realitzades mitjanzant una tècnica que estic provant ara i que es coneix amb el nom de "digiscoping", que no es altra cosa que el resultat d'unir una càmera digital a un telescopi. Aquesta tècnica no preten comparar-se amb la qualitat de la fotografia emprant teleobjectius convencionals, però ens permet combinar l'observació d'aus amb la fotografia d'una forma bastant econòmica, i al mateix temps evitar molesties a la fauna, degut a la distancia a la que podem arribar. Ja aniré mostran-vos els resultats.

Salut i fins ara.